Contact
contact-globe
DKSolutions
Rietschoorvelden 144
B - 2170 Merksem (Antwerpen)  

Webdesign

webdesign-webapplicaties

DKSolutions is gepassioneerd door webdesign.

Geen uitdaging gaan we uit de weg. Of het nu gaat om een statische of dynamische website, DKSolutions zorgt voor een perfecte uitwerking.

Webdesign is meer dan enkel teksten uit een document omtoveren tot een webpagina. Het is het samenbrengen van huisstijl, inhoud en gebruiksvriendelijkheid.

In de wereld van webdesign is ook marketing niet meer weg te denken. Een website moet niet alleen bestaan maar moet ook gevonden worden. Optimalisatie voor zoekmachines is niet een optie maar noodzakelijk.

Ons doelpubliek zijn andere eensmanszaken en kmo's. We bieden verschillende diensten aan gaande van enkel het ontwerp tot totaal oplossingen. Hierbij verzorgen wij ook het beheer van de domeinnaam en de hosting van de website. Er wordt altijd gezocht naar de beste oplossing binnen het beschikbare budget.

Statische websites

Bij statische websites blijft de inhoud van de website ongewijzigd nadat deze is ontwikkeld. Dit type van website is zeer geschikt voor informatieve websites. Het doel hiervan is om informatie te verschaffen aan de bezoeker en deze te overtuigen om contact op te nemen.

Dynamische websites

Als je graag zelf uw teksten en webpagina’s wilt bewerken kan u gebruik maken van CMS-pakketten.
CMS-pakketten bieden echter veel meer dan enkel de mogelijkheid om de teksten van uw website aan te passen. Zo is het ook mogelijk om de layout van de website, gebruikers, bestanden… te beheren.

Curse or Blessing?
CMS-pakketten bieden enorm veel mogelijkheden maar net dit is voor sommigen een probleem. Je moet het pakket leren gebruiken om het doel dat je voor ogen hebt te bereiken. Er is meestal toch enige technische kennis vereist om met deze pakketten te kunnen werken.

Daarom biedt DKSolutions een alternatief aan: ‘In-Page Editing’!
Met ‘In-Page Editing’ is het mogelijk om de inhoud van een webpagina rechtstreeks in de webpagina zelf te bewerken. Je hebt enkel de kennis van een elementaire tekstverwerker nodig.
Een bijkomend voordeel hierbij is dat je tijdens het bewerken van de webpagina meteen ziet hoe deze er zal uitzien als je de wijzigingen bevestigt.

Webapplicaties

Webapplicaties zijn websites die specifieke functionaliteit bieden. Enkele voorbeelden hiervan zijn webshops, webmail, controle panelen… .

DKSolutions biedt installatie en configuratie van bestaande webaplicaties aan, zoals onderandere 'open source'-pakketten, maar ontwikkelt ook zelf webapplicaties op maat.

Het komt er altijd op neer dat het om systemen gaat die reageren op handelingen van de bezoeker/gebruiker. Hierbij wordt modulair gewerkt zodat de webapplicatie steeds kan uitgebreid worden. Zulke modules kunnen ook gemakkelijk aan reeds bestaande websites toegevoegd worden.

Bij ontwikkeling van webapplicaties hoort dan ook de uitdrukking ‘the sky is the limit’.

SEO (Search Engine Optimization)

Meer en meer bedrijven zien het nut in van hun aanwezigheid op het internet. Webdesign stopt hier niet! Een onderneming moet niet alleen aanwezig maar ook vindbaar/bereikbaar zijn.

Mensen die op zoek zijn naar een bepaald product of dienst, zoeken hoofdzakelijk via gekende zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing… . Zij maken gebruik van tal van zoekwoorden die hen naar de meest interessante website moet leiden.

DKSolutions zorgt er voor dat websites beter scoren bij zoekmachines!