Contact
contact-globe
DKSolutions
Rietschoorvelden 144
B - 2170 Merksem (Antwerpen)  

Computernetwerken - Netwerkbeheer

computernetwerken-netwerkbeheer

In grote organisaties is er meestal een eigen IT-afdeling die het computernetwerk onderhoudt en hulp biedt indien er zich technische problemen voordoen.
Bij eenmanszaken en KMO’s wordt dit regelmatig door een medewerker van het bedrijf gedaan. Deze persoon beschikt niet altijd over de juiste bagage/kennis om in bedrijfsomgevingen de juiste oplossingen te bieden voor het probleem dat zich voordoet.

DKSolutions richt zich vooral op ondernemingen, zoals eensmanszaken en KMO’s, die niet de omvang hebben van grote internationale bedrijven met een eigen IT-afdeling. Ook deze bedrijven hebben nood aan een stabiel en betrouwbaar computernetwerk. En indien er zich technische problemen voordoen moeten ook zij kunnen rekening op professionele ondersteuning.

Wij bieden twee diensten aan:

  • Installatie / configuratie
    Voor startende ondernemingen wordt er, uitgaande van de noden, gezocht naar de beste systeemopstelling. Hierbij wordt rekening gehouden met de huidige situatie van het bedrijf en eventuele toekomstperspectieven.
    Voor ondernemingen die veranderingen ondergaan (verhuis, afslanking of toename personeel…) wordt gekeken naar het huidige computernetwerk en wordt dit aangepast naar de nieuwe situatie van de onderneming.
  • Interventie
    Als er zich problemen voordoen met het computernetwerk (servers, werkstations, printers…) die niet opgelost kunnen worden? Wij komen ter plaatse om de oorzaak van het probleem vast te stellen en bieden hiervoor de meest efficiënte oplossing.

Preventie is natuurlijk de beste methode om een stabiel en betrouwbaar systeem te behouden. Daarom werkt DKSolutions samen met een aantal partners om computernetwerken te onderhouden.